TOP 10 Kedai Gunting Rambut Best Labuan

Team A

Jangan Biarkan Rambut Berantakan, Inilah 10 cadangan kedai gunting rambut di Labuan

Rambut yang berantakan memang tidak menyenangkan dipandang. Hanya menyisirnya tidak mencukupi untuk mencipta penampilan yang kemas. Salah satu cara untuk merapikannya adalah dengan melawat kedai gunting rambut.

Bagi anda yang berada di bandar Labuan, tidak perlu bingung memilih kedai gunting rambu yang sesuai. Sebab, di bandar ini terdapat banyak tempat yang menawarkan perkhidmatan memuaskan untuk merapikan rambut. Berikut adalah beberapa cadangannya.

Senarai Kedai Gunting Rambut Labuan terbaik

1. Wahab Barber Saloon

Cadangan kedai gunting rambut Labuan yang pertama ada Wahab Barber Saloon yang terletak di Kampung Jawa, mempunyai hasil pencukur adalah baik, kemas, mengikut apa yang kita mahu.

Selain perkhidmatan gunting rambut mereka juga ada antara perkhidmatan massage, melembapkan, lurus dan basuh keriting dengan harga yang masih wajar, disyorkan bagi anda.

Alamat: No.214, BA, Kampung Jawa, Sabah, 91000 Labuan, Malaysia

Baca : TOP 5 Senarai Kedai Fotostat Best Labuan


2. Barber and Brew Barbershop Labuan

Senarai kedua ada Barber and Brew Barbershop Labuan mempunyai nilai ulasan yang baik dari pelanggan kerana hasil gunting yang kemas, service cekap dengan pelbagai style/gaya sesuai anda.

Mereka mempunyai pendandan rambut juga profesional, kedainya pun selesa sama ada harga yang ditawarkan murah khususnya bagi pelajar RM15 amat disyorkan.

Alamat: 708, Bandar Labuan, 87000 Labuan, Labuan Federal Territory, Malaysia


3. The L&I Barbershop

Dikenal mempunyai perkhidmatan yang baik, kedai gunting rambut Labuan The L&I Barbershop menawarkan pelbagai gaya rambut sesuai yang anda mahukan dengan hasil kemas dan puas hati.

Mereka dikenal dengan barber moden yang mahir dalam urusan rambut, untuk harganya pun masih berpatutan jadi tak perlu anda risau.

Alamat: Jalan Okk Awang Besar, Bandar Labuan, 87000 Labuan, Wilayah Persekutuan Labuan, Malaysia

Baca : THE BEST 3 Kedai Sukan Labuan Near Me


4. Island Barbershop

Island Barbershop yang terletak di Lazenda Commercial Centre Phase 3, 708, Bandar Labuan memanglah belum lama membuka kedai gunting rambut di wilayah tersebut.

Tetapi anda tidak perlu risau kerana mereka mempunyai tukang gunting profesional, dengan pelbagai gaya / gaya yang anda mahukan dengan hasil yang baik dan kemas.

Alamat: Lazenda Commercial Centre Phase 3, 708, Bandar Labuan, 87000 Labuan, Wilayah Persekutuan Labuan, Malaysia


5. Edge Hairdressing and Barbershop

Ada di Labuan Time Square, Edge Hairdressing and Barbershop mempunyai tukang gunting rambut profesional untuk mengubah suai gaya rambut anda sesuai yang diinginkan.

Dengan bos yang ramah serta services yang cekap dan hasil yang kemas, sila anda datang sesuai alamat yang telah kami senaraikan.

Alamat: Unit 1-3A, Ground Floor, Labuan Time Square, Jalan Merdeka, 87000, Labuan Federal Territory, Malaysia

Baca : THE BEST 5 Kedai Alat Tulis Labuan, Malaysia


6. Dexclusive hair studio & Barbershop

Masih di Labuan Times Square, Dexclusive hair studio & Barbershop juga boleh menjadi sandaran untuk hal-hal berkaitan penampilan terutamanya rambut anda.

Dengan pelbagai perkhidmatan yang ditawarkan, kedai gunting rambut Labuan ini mempunyai tukang rambut yang profesional dan sudah tentu hasilnya amat pantas dan kemas dengan harga yang wajar.

Alamat: labuan times square, Jalan Merdeka, Bandar Labuan, 87000 labua, Wilayah Persekutuan Labuan, Malaysia


7. Thirty Legacy Saloon

Thirty Legacy Saloon merupakan kedai gunting rambut/saloon bagi lelaki dan juga perempuan yang terletak di Jalan Bunga Anggerik, Labuan.

Kedai gunting rambut Labuan ini mempunyai tukang gunting rambut dan pendandan rambut profesional dengan hasil yang tak perlu anda risaukan kerana ulasan pelanggan kedai ini disyorkan.

Alamat: Ground Floor, U0380, Lot 3, Jalan Bunga Anggerik, 87008 Labuan, Malaysia


8. Sn Kedai Gunting Rambut

Sn Kedai Gunting RambutSn Kedai Gunting Rambut mendapat ulasan yang baik dari pelanggan, mereka ada perkhidmatan gunting rambut sesuai gaya yang anda mahukan dengan harga murah.

Saiz kedai gunting rambut ini memanglah agak kecil, namun anda tak perlu risau jika akan berkunjung sila ikuti alamat yang telah kami senaraikan berikut ini.

Alamat: Jalan Hujong Pasir, Bandar Labuan, 87000 Labuan, Wilayah Persekutuan Labuan, Malaysia


9. Kuswadi Barber Shop

Cadangan seterusnya ada Kuswadi Barber Shop disyorkan bagi anda yang ada di kawasan Kampung Sungai Bangat.

Mempunyai service layanan tiptop dengan hasil yang kemas harganya pun murah apalagi untuk pelajar atau kanak-kanak.

Alamat: lot cl64450, kampung sungai bangat, Jalan Mohammed Salleh, kampung sungai bangat, 87000 Labuan, Wilayah Persekutuan Labuan, Malaysia


10. New Hai Tong Unisex Saloon

Cadangan terakhir ada New Hai Tong Unisex Saloon yang merupakan kedai gunting rambut atau saloon bagi lelaki dan perempuan.

Dengan service layanan yang baik serta hasil yang cekap dan harga berpatutan ini disyorkan bagi anda khususnya perempuan sila datang sesuai alamat yang telah kami senaraikan.

Alamat: Lorong Bahasa, Bandar Labuan, 87000 Labuan, Wilayah Persekutuan Labuan, Malaysia


Bagikan:

[addtoany]

Leave a Comment