[Terkini] 8 Cadangan Kedai Helmet Pahang BEST

Umni Afifah

Secara umum, helmet berguna untuk melindungi kepala daripada perlanggaran semasa menunggang motosikal. Apabila berlaku masalah, pad lembut pada peranti berfungsi untuk menjaga keselamatan kepala supaya ia tidak cedera.

Risiko kematian akibat perlanggaran boleh dikurangkan dengan memakai helmet . Kerana keselamatan penunggang menjadi keutamaan apabila menunggang motosikal.

Pada masa ini, helmet di pasaran sangat pelbagai dalam jenis dan model. Agar tidak membuat pilihan yang salah, anda sebagai pengguna perlu mengenali mereka satu persatu untuk memenuhi keperluan anda.

Sebagai tambahan kepada jenisnya, anda juga mesti tahu kedai Helmet Pahang mana yang terbaik, lengkap dan boleh dipercayai, supaya tidak membelinya dengan salah.

Sebagai rujukan, berikut adalah sebahagian daripada kedai helmet terbaik dan paling lengkap di Pahang yang boleh anda gunakan sebagai rujukan untuk membeli helmet berkualiti.

8

Kin Tong Motor

Alamat1327, Jalan Bukit Ubi, Taman Lion, 25100 Kuantan, Pahang, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 09.00-18.00
Minggu : Closed
Nombor Telefon+60166695680

Kedai helmet kuantan terbaik dan paling lengkap di Kuantan Pahang yang disyorkan ramai orang terletak di 1327, Jalan Bukit Ubi, Taman Lion, 25100 Kuantan, Pahang, Malaysia.

Menurut ulasan, Kin Tong Motor, yang mendapat penarafan di Google, mempunyai koleksi thelmet yang sangat lengkap dari pelbagai jenama, seperti KYT, NHK, DAKWAT, MDS, dll. Untuk model, terdapat juga pelbagai jenis, terdapat bogo, cargloss, fullface, trail, dan lain-lain.

Selain mempunyai kedai luar talian, kedai helmet motor near me Pahang ini juga boleh didapati di Instagram, Shopee.

Untuk harga itu sendiri agak murah. Untuk maklumat lanjut mengenai stok yang anda cari, sila hubungi nombor hubungan yang disenaraikan!

Jom Baca : 7 Cadangan Kedai Helmet Negeri Sembilan Paling Best

7

IV Pit Stop Bike Centre And Accessories

Alamat33, Jalan Tanah Putih, Tanah Putih, 25100 Kuantan, Pahang, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 10.00-19.00
Minggu : Closed
Nombor Telefon+60169220097

Nah, bagi anda penunggang basikal yang suka helmet sekolah lama aka model retro, maka IV Pit Stop Bike Centre And Accessories mesti dimasukkan ke dalam senarai lawatan anda semasa di Pahang.

Sebagai tambahan kepada retro, di IV Pit Stop Bike Centre And Accessories terdapat juga model cargloss, bogo, halfface, dan sebagainya. Dan semuanya dijamin 100% asli.

6

BIKEMPIRE96 KUANTAN

AlamatA507 & 509, Jalan Beserah, 25300 Kuantan, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 10.00-19.00
Minggu : Closed
Nombor Telefon+60123931449

BIKEMPIRE96 KUANTAN adalah kedai helmet terbaik dan paling lengkap seterusnya di bandar Pahang. Sebabnya, berdasarkan ulasan pelanggan, walaupun kedai ini kecil, produknya lengkap dan harganya mesra.

BIKEMPIRE96 KUANTAN juga merupakan salah satu tempat terbaik untuk mendapatkan helmet berkualiti dan murah dengan model uptodate.

Di sini, anda juga boleh mendapatkan helmet kanak-kanak sehingga saiz besar untuk orang dewasa. Bagi mereka yang ingin melihat koleksi, sila memandu terus ke jalan Berserah Kuantan!

Jom Baca : 10 Cadangan Kedai Helmet Melaka Paling Best

5

ATM MOTOR ENTERPRISE

AlamatB-100 TINGKAT 1 BAWAH, Jalan Haji Ahmad, Perkampungan Seri Setali, 25300 Kuantan, Pahang, Malaysia
PetaDisini
WaktuSelasa- Minggu : 09.00-18.30
Senin: Closed
Nombor Telefon+6095161868

Pada pandangan pertama, ATM MOTOR ENTERPRISE ini memang kecil tetapi untuk koleksi, ia boleh dikatakan agak lengkap dan terdapat banyak pilihan helmet yang boleh anda bawa pulang.

Kemudahan perkhidmatan juga agak lengkap, daripada membeli dan menjual batu atauhelmet terpakai, perkhidmatan cat, perolehan aksesori untuk menggantikan buih dan kaca.

4

ZIDMOTOR ENTERPRISE

Alamat5, Banguan PKNP, 45N, Jalan Besar, 25000 Kuantan, Pahang, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 09.00-18.00
Nombor Telefon

Dilema antara memilih helmet baharu atau terpakai? Jangan risau, dalam ZIDMOTOR ENTERPRISE kedua-duanya mempunyai kualiti yang baik, jadi anda hanya perlu memilih mana yang sesuai dengan keperluan dan bajet anda.

Untuk saiz semuanya, sama ada untuk kanak-kanak atau orang dewasa. Jenis, model dan jenama juga berbeza-beza, dari bogo biasa atau watak, cargloss, fullface KYT atau dakwat terpakai.

Jom Baca : [Terkini] 7 Best Kedai Helmet Kelantan Paling di Syorkan

3

AY Motor

Alamat952, Jalan Haji Ahmad, Taman Asia, 25300 Kuantan, Pahang, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 10.30-19.00
Minggu : Closed
Nombor Telefon+60125683718

Pelbagai jenis helmet kanak-kanak dan dewasa dijual di sini pada harga yang berpatutan. Yup, kerana kedai ini adalah salah satu kedai helmet Pahang terbaik, termurah dan paling lengkap.

AY Motor sendiri bukan sahaja menyajikan jualan, tetapi juga menerima perkhidmatan mencuci, penggantian buih kepada perkhidmatan helmet seperti menukar kaca, pinggiran, kacang atau jem visor berganda.

2

Soon Hin Company

AlamatG14 & G16, Block C, Lorong Seri Teruntum 1, 25100 Kuantan, Pahang, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 09.00-17.00
Minggu : Closed
Nombor Telefon+60179308995

Walaupun ia bukan tempat penjualan helmet terbesar di Pahang, kedai ini adalah salah satu kedai helmet yang paling lengkap dan terbaik di sana.

Anda boleh membeli pelbagai jenis dan jenama helmet di sini, baik dalam runcit dan borong, sama ada JPX, KYT, DAKWAT, MTB, MDS, AGV, atau lain-lain. Untuk harga, anda tidak perlu risau kerana ia agak berpatutan.

Jom Baca : 10 Cadangan Kedai Helmet Kedah Paling di Syorkan

1

RACE PUBLIC MOTOR PARTS

Alamata1, Lorong Seri Damai Aman 37, Taman Tas Jaya, 25150 Kuantan, Pahang, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 10.00-19.00
Nombor Telefon+60179656982

Akhirnya, ada RACE PUBLIC MOTOR PARTS. Nah, jika ini adalah kedai helmet terbaik dan paling lengkap di kawasan Pahang. Oleh itu, tidak menghairankan bahawa ramai kanak-kanak motosikal menjadikannya tempat melepak.

Bukan sahaja pusat helmet yang paling lengkap, RACE PUBLIC MOTOR PARTSRACE PUBLIC MOTOR PARTS juga merupakan tempat yang tepat bagi anda yang ingin memburu aksesori kenderaan motosikal, seperti sarung tangan, baju hujan, topeng atau lain-lain.

Bagikan:

[addtoany]

Leave a Comment