[Terkini] 7 Kedai Kosmetik Putrajaya di Syorkan

Carikedai

Kecantikan adalah salah satu perkara yang paling penting untuk diberi perhatian kepada masyarakat, terutamanya seorang wanita.

Dan untuk menyokong kecantikan ini, sudah tentu anda memerlukan kedai kosmetik untuk menyediakan pelbagai jenis dan jenama produk kosmetik itu sendiri.

Di Putrajaya sendiri sudah ada banyak kedai kosmetik, termasuk di Putrajaya yang mempunyai ramai orang. Oleh itu, anda juga agak mudah untuk mendapatkan kedai bekalan kecantikan di Putrajaya.

Bercakap mengenai kedai-kedai bekalan kecantikan di kawasan Putrajaya, sebenarnya terdapat banyak daripadanya.

Oleh itu, anda tidak perlu risau apabila anda ingin membeli produk kosmetik. Berikut adalah senarai kedai kosmetik Putrajaya yang boleh anda gunakan sebagai rujukan.

7

Avon

Alamat32, Jln Diplomatik, Presint 15, 62250 Putrajaya, Wilayah Persekutuan Putrajaya, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 10.00-19.00
Minggu : Closed
Nombor Telefon+60388618102

Avon sendiri adalah pusat borong atau runcit untuk pelbagai produk kosmetik yang paling lengkap dan berkualiti di Putrajaya. Kedai ini menyediakan pelbagai jenama dan jenis produk kosmetik yang popular.

Sebagai contoh, Wardah, silkygirl, nita cosmetics, simplysiti, fame cosmetics, SO.LEK dan banyak lagi. Untuk harga itu sendiri, ia juga agak murah. Oleh itu, anda boleh menjadi lebih percuma dan berpuas hati membeli-belah untuk produk kecantikan di sini.

Jom Baca : BEST 6 Cadangan Kedai Kosmetik Johor di Syorkan

6

Sephora @ IOI City Mall

AlamatIOI City Mall Lot G-3A Ground Floor, 62502 Putrajaya, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 10.00-22.00
Nombor Telefon+60382131525

Merupakan salah satu ejen produk kecantikan, terutamanya jenama penjagaan kulit SR 12 rasmi dari Putrajaya. Di mana SR 12 menyediakan banyak pilihan seperti kapsul feminin, sabun badminton, pencuci muka, losyen penjagaan matahari, penjagaan kulit dan lain-lain.

Jika anda pengguna penjagaan kulit SR 12 ini dan berada di Putrajaya, anda boleh pergi terus ke alamat tersebut untuk membeli keperluan penjagaan kulit ini.

Di samping itu, ia juga boleh dilakukan secara dalam talian yang akan memudahkan anda membeli-belah untuk keperluan penjagaan kulit itu sendiri.

5

Natural Looks Malaysia

AlamatIOI City Mall Putrajaya F-K5 Lebuh IRC, IOI Resort City, 62502 Putrajaya, Selangor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 10.00-22.00
Nombor Telefon+60128860518

Merupakan kedai kosmetik yang menawarkan jenis dan jenama kosmetik yang paling lengkap dan berkualiti. Harganya juga agak berpatutan, jadi bagi penduduk Putrajaya yang ingin membelinya, tidak perlu risau.

Terdapat dalam pelbagai pilihan jenama, supaya apabila membeli-belah setiap pengguna akan berpuas hati dan sudah tentu akan mengikut jangkaan setiap pengguna.

Jom Baca : BEST 7 Cadangan Kedai Kosmetik Sarawak Paling di Syorkan

4

L’Occitane En Provence

AlamatIoi Resort, 62502 Putrajaya, Selangor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 10.00-22.00
Nombor Telefon+60389538620

Salah satu kedai kosmetik yang menyediakan banyak pilihan produk kecantikan untuk membantu mengekalkan penampilan anda menarik. Terdapat beberapa jenama yang agak lengkap pada harga yang agak rendah.

Jadi, bagi anda yang ingin membeli peralatan kosmetik, anda boleh datang terus ke alamat atau anda juga boleh pergi ke dalam talian melalui pasaran atau hubungi kenalan yang disenaraikan.

3

innisfree IOI City Mall

AlamatG5 & G6, Ground Floor IOI City Mall, Lebuh IRC, IOI Resort City, 62502, Wilayah Persekutuan Putrajaya, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 10.00-22.00
Nombor Telefon+60389409924

Jika anda sedang mencari kedai bekalan kecantikan di Putrajaya, terutamanya di kawasan Ground Floor IOI City Mall, anda boleh pergi terus ke innisfree IOI City Mall. Di sini menawarkan pelbagai produk kecantikan yang lengkap dan berkualiti.

Putrajaya ini sesuai untuk mencantikkan suapan anda!
Walaupun menawarkan produk kecantikan, ia juga menawarkan beberapa alat solek dan aksesori lain. Jadi ia akan membantu anda untuk kelihatan lebih cantik dan menarik.

Jom Baca : BEST 7 Kedai Kosmetik Kota Bharu Paling di Syorkan

2

The Body Shop

AlamatLG57 Lower Ground Floor, Alamanda Shopping Centre, Jalan Alamanda, Precint 1, 62000 Putrajaya, Wilayah Persekutuan Putrajaya, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 10.00-22.00
Nombor Telefon+60162236170

The Body Shop adalah kedai kosmetik yang terletak di kawasan perumahan, yang menyediakan pelbagai produk kecantikan yang boleh digunakan untuk menjaga kecantikan anda. Bermula dari produk untuk rambut, badan ke kaki ada di sini.

Jadi, bagi anda yang ingin membeli produk kosmetik, anda hanya boleh datang ke lokasi dan membeli-belah untuk keperluan anda.

Di samping itu, ia juga boleh dilakukan dalam talian, terutamanya bagi anda yang tidak mempunyai masa untuk membeli-belah secara peribadi atau lokasinya jauh.

1

Dior Beauty IOI City Boutique

AlamatIOI City Mall 65A, IOI City Mall, Lebuh IRC G-43, Ground Floor, 62502 Selangor, Wilayah Persekutuan Putrajaya, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 10.00-22.00
Nombor Telefon+60382132706

Merupakan kedai bekalan kecantikan yang menawarkan pelbagai produk kecantikan seperti lulur badan, penjagaan kulit, solek dan lain-lain lagi.

Anda boleh menyesuaikan diri dengan apa yang anda perlukan, jadi anda tidak perlu risau apabila anda ingin membeli produk ini.

Bagikan:

[addtoany]

Leave a Comment