TOP 3 Senarai Kedai Badminton Best Labuan

Team A

Kami akan menerangkan perkhidmatan yang ditawarkan lengkap dengan alamat kedai untuk memberikan maklumat tambahan bagi anda yang menggemari sukan ini.

Jom, ikuti untuk membaca maklumat yang kami sertakan di bawah, berikut ialah beberapa senarai kedai badminton yang disyorkan untuk anda.

Senarai Kedai Badminton Labuan Terbaik

1. JK Bal Sport Sdn Bhd

Dikenal dengan perkhidmatan yang baik dan ramah pelanggan, senarai kedai badminton Labuan yang pertama ada JK Bal Sport Sdn Bhd di Jalan Muhibbah.

Dengan pelbagai jenama bermula dari Yonex, Fleet, Apacs, Umbro, anda boleh membeli barangan badminton macam racket, senar, beg, kasut dan lainnya dengan harga yang wajar.

Alamat: Ground Floor (Shop 4), U0208, Brumby House, Jalan Muhibbah, 87000 F.T, Labuan Federal Territory, Malaysia

Baca : TOP 10 Kedai Gunting Rambut Best Labuan


2. Novedeep Enterprise

Cadangan kedai badminton Labuan berikut ada Novedeep Enterprise, kedai ini memang tak terlalu nampak kerana ia terletak di beberapa bangunan di kawasan Victoria, Wilayah Persekutuan Labuan.

Mereka menyediakan kebutuhan barangan badminton yang agak lengkap, sila jika anda berminta boleh mengunjungi sesuai alamat yang disenaraikan.

Alamat: Bandar Labuan, 87000 Victoria, Labuan Federal Territory, Malaysia


3. All Sports

AS All Sports menjual barangan dan aksesori sukan khusunya badminton dengan pelbagai jenama bermula dari Apacs, Yonex, Li-Ning dengan harga yang berbaloi mengikut kualiti.

Kedai ini buka setiap hari dengan jam operasional mulai dari 09.00pg-19.00ptg, jikalau anda nak bertanya perihal tertentu sila hubungi nombor telfon +60 87-411 203

Alamat: Bandar Labuan, 87000 Labuan, Malaysia

Baca : TOP 5 Senarai Kedai Fotostat Best Labuan


Bagikan:

[addtoany]

Leave a Comment