TOP 10 Kedai Badminton Best Sabah

Team A

Kali ini akan membincangkan tentang kedai badminton Sabah, sudah tentu ini akan membantu anda mencari kedai badminton yang sesuai untuk dikunjungi.

Jenis sukan yang satu ini (badminton) memanglah sudah melekat di hati bagi masyarakat Malaysia, ini telah menjadi bagian urgent dari budaya dan gaya hidup.

Jika anda peminat sukan badminton, anda tidak perlu bingung jika ingin mencari kedai badminton yang menawarkan pelbagai perkhidmatan di bandar Sabah.

Oleh itu, jom baca untuk maklumat berikut ialah senarai kedai badminton Sabah lengkap dengan perkhidmatan dan alamat yang telah kami senaraikan.

Senarai Kedai Badminton Sabah Terbaik

1. Shuttle Point 2

Senarai pertama kedai badminton Sabah kita mulakan dari Shuttle Point 2 yang ada di Lot 11, Jalan Penampang, Lido, 88300 Kota Kinabalu.

Mereka menjual peralatan badminton mula dari raket dengan pelbagai jenama, string/senar, beg raket, kasut badminton dan aksesori lain.

Disokong oleh staff yang profesional anda juga dapat merangkai/membaiki senar raket badminton di kedai badminton Kota Kinabalu ini.

Alamat: Lot 11, Jalan Penampang, Lido, 88300 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia

Baca : TOP 10 Kedai Gunting Rambut Best Sabah


2. Smash Pro

Cadangan seterusnya ada Smash Pro dengan jenama Yonex sebagai peniaga yang sah sudah tentu kedai badminton ini menawarkan pelbagai peralatan/barangan yang berkaitan dengan badminton.

Mereka mempunyai staff pelayanan yang mesra dan sangat berpengetahuan, kedai ini disyorkan bagi anda yang sedari mencari berbagai kebutuhan badminton di kawasan Donggongon, Penampang, Sabah.

Alamat: Smash Pro Ground Floor, Lot 10, Block 18, Bandar Baru Penampang, 88300 Donggongon, Sabah, Malaysia


3. Yin Fah Racket Sport House

Terletak di Lorong Unta 6, Taman Fu Yen Phase 5, 88300 Kota Kinabalu, Sabah, ada Yin Fah Racket Sports House yang menjual pelbagai barangan badminton terutamanya racket badminton berkualiti.

Kedai badminton Kota Kinabalu ini menjual racket dengan pelbagai harga mengikuti jenama dan kualiti, menurut ulasan pelanggan pemilliknya sentiasa membantu dan ramah dalam urusan pelanggan, disyorkan.

Alamat: 191, Lorong Unta 6, Taman Fu Yen Phase 5, 88300 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia

Baca : TOP 10 Kedai Fotostat Best Sabah


4. Inanam Sports Center

Inanam Sports Center disyorkan bagi anda yang ada di kawasan Inanam, Kota Kinabalu.

Mereka ada menjual kebutuhan dan peralatan badminton yang amat lengkap dengan harga yang wajar.

Kedai badminton Kota Kinabalu ini menawarkan pula perkhidmatan macam pembaikan dan penggantian senar racket badminton.

Alamat: Ground Floor Lot 3, Block C, Jalan Kionsom Inanam Newtownship, Inanam, 89357, Sabah, Malaysia


5. Hurricane Sport Enterprise

Kedai badminton Kota Kinabalu seterusnya ini ada di Jalan Capital, Karamunsig, Kota Kinabalu.

Dengan pelbagai jenama yang amat lengkap dan berkualiti, Hurricane Sports menawarkan pelbagai barangan badminton bermula dari racket, shuttle cock, beg, kasut dan aksesori badminton.

Anda boleh juga memasang atau mengganti senar racket di kedai ini kerana mereka ada staff yang profesional.

Alamat: Lot 3A, Block A, Karamunsing Capital, Jalan Capital, Karamunsig, 88000 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia

Baca : 10 Kedai Aluminium Sabah Best & Syorkan


6. Ast Sports Centre

AST Sports Centre di Foochow boleh kita cakap menjadi salah satu kedai terbaik di Kota Kinabalu yang menjual pelbagai keperluan badminton baik peralatan dan aksesori.

Kedai badminton Kota Kinabalu juga ada perkhidmatan pemasangan tali badminton raket, dibantu oleh kakitangan profesional dan harga yang berpatutan, AST Sports Centre disyorkan bagi anda.

Alamat: Bangunan Persatuan Foochow, 88300 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia


7. Top Sports

Cadangan seterusnya ada Top Sports yang menjual pelbagai peralatan atau kebutuhan sukan khususnya badminton yang amat lengkap dengan jenama yang berkualiti dan original.

Untuk kebutuhan badminton ada macam racket, kasut badminton, shuttlecock, dan aksesori lain.

Kedai badminton Kota Kinabalu ini disokong oleh staff layanan yang mesra dan harganya pun wajar.

Alamat: 2-0, Lot 21, Block C, Asia City, Lorong Singgah Mata, Pusat Bandar Kota Kinabalu, 88000 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia

Baca : THE BEST 10 Kedai Sukan Sabah Near Me


8. As Star Sport Sdn. Bhd.

Terletak di Block J, Sinsuran Complex, Sabah, 88000 Kota Kinabalu ada As Star Sport Sdn. Bhd. yang menjual barangan badminton bermula dari racket, kasut, senar, grip racket, shuttlecock dan lainnya.

Mereka terkadang ada menawarkan promosi seperti pembelian raket buy 1 get 1, dengan pelbagi jenama yang berkualiti anda juga dapat merangkai/membaikkan senar racket di kedai satu ini.

Alamat: Block J, Sinsuran Complex, Sabah, 88000 Kota Kinabalu, Malaysia


9. The Badminton Shop

The Badminton Shop disyorkan untuk anda terutama yang berada di kawasan Sandakan, Sabah beralamat di Lorong One Avenue 2, Bandar Utama, 90000 Sandakan.

Dengan jenama Felet sebagai peniaga utama, mereka menjual pelbagai kebutuhan badminton yang amat lengkap dengan harga yang wajar dan produk berkualiti.

Alamat: Lorong One Avenue 2, Bandar Utama, 90000 Sandakan, Sabah, Malaysia

Baca : THE BEST 10 Kedai Plastik Sabah Near Me


10. Rising Sports

Rising Sports menjadi senarai terakhir kedai badminton Sabah kali ini, mereka menjual barangan badminton macam racket, hand grip, shuttlecock dan aksesori lain dengan jenama original.

Kedai ini amat disyorkan bagi anda yang ada di kawasan Sandakan, mereka terkadang mengadakan promosi dalam waktu tertentu dan juga pelayanannya pun ramah serta senantiasa membantu.

Alamat: Lot 69, Ground Floor, Block J, Bandar Pasaraya, Mile 4, North Road, 90000, 90000 Sandakan, Sabah, Malaysia


Bagikan:

[addtoany]

Leave a Comment