TOP 10 Kedai Fotostat Best Di Melaka

Team A

Nak cari kedai fostostat terdekat di Melaka? Pada masa ini, perkhidmatan fotostat dan kedai alat tulis pejabat adalah keperluan yang sangat penting.

Bukan sahaja untuk aktiviti laminate, binding dokumen, mencetak dokumen, scanning, dan sebagainya.

Untuk memudahkan pencarian kedai fotostat di Melaka, Carikedai.com akan membentangkan ulasan kedai fotostat yang disyorkan.

Maklumat ini termasuk semakan perkhidmatan fotostat bersama-sama dengan butiran alamat serta perkhidmatan yang ditawarkan.

Dengan cara itu, anda boleh dengan cepat mencari kedai fotostat yang sesuai dengan keperluan anda.

Senarai Kedai Fotostat Melaka

1. Super Save Printing

Cadangan kedai fotostat Melaka ada Super Save Printing yang dikenal mempunyai harga murah untuk sehelai fotostat bw/warna mereka mempunyai hasil cetak yang berkualiti di kawasan Taman Perkota.

Selain fotostat anda boleh mengimbas dokumen, cetak pelbagai foto, laminating, binding dokumen, penaipan dan edit dokumen sama ada banyak lagi, amat disyorkan.

Alamat: 8, Taman Perkota, Jalan Batu Hampar,, Hang Tuah Jaya,, 75150 Malacca, Malaysia

Baca : THE BEST 10 Kedai Pajak Melaka Near Me


2. Kedai Fotostat dan Print Pegasus Melaka

Kedai fotostat Melaka seterusnya ini mendapat ulasan yang amat baik dari pelanggan kerana pelayanan yang sangat cepat, mudah berurusan dan harga berpatutan disyorkan bagi anda.

Pekrhidmatan yang boleh anda dapatkan di kedai fotostat dan print Pegasus antara lain fotocopy dan print pelbagai dokumen/foto, pengimbasan dokumen, binding buku dan banyak lagi.

Alamat: lot 826-2, lorong pemanggil 3 kg bukit pulau, 75150, Melaka, Malaysia


3. Ak Express Photocopy & Cool Housz

AK Express Photocopy dapat menjadi cadangan berikutnya, mereka menawarkan perkhidmatan fotosta, binding buku, pemindaian dokumen, thesis, printing dan banyak lagi di Bukit Beruang.

Bagi anda yang ada di kawasan tersebut kedai fotostat Melaka ini disyorkan kerana mempunyai harga yang berpatutan dengan layanan pelanggan yang ramah dan hasil berkualiti baik.

Alamat: c-g-10 pangsapuri bukit beruang, BUKIT BERUANG, 75450 Melaka, Malaysia

Baca : THE BEST 10 Kedai Sukan Melaka Near Me


4. T&P Trading – Stationery Printing & Photostat

Masih ada di kawasan Bukit Beruang ada T&P Trading yang merupakan kedai alat tulis dan fotostat.

Mereka menyediakan layanan fotokopi dan print dokumen menggunakan komputer yang ada di kedai.

Di samping itu kedai photostat Melaka ini menyediakan perkhidmatan seperti pengimbasan dokumen, pengikatan buku, laminating, percetakan kertas khas, pelbagai bekalan alat tulis dan peralatan pejabat.

Alamat: 653N, Jalan Delima 5, Taman Bukit Melaka, 75450 Bukit Beruang, Malacca, Malaysia


5. Smartech Print dan Fotostat Melaka

Terletak di Plaza Hang Tuah ada kedai photostat Melaka Smartech yang disyorkan antara dengan perkhidmatan photostat, pencetak document, scan document, laminate dan digital printing.

Selain itu mereka menjual kebutuhan alat tulis, sama ada binding buku, mencetak pelbagai kertas dengan bentuk reka khusus dan banyak lagi.

Alamat: Plaza Usahawan, Lot 2.11, Tingkat 1, Jalan Hang Tuah, 75300, Melaka, Malaysia

Baca : 35 Kedai Makan Di Melaka Paling Sedap


6. Print Planet

Kedai fotostat Melaka ini mendapat ulasan yang baik daripada pelanggan dan disyorkan kerana ia mempunyai perkhidmatan yang pantas pada harga yang berpatutan dan hasil yang berkualiti.

Print Planet menawarkan perkhidmatan photostat, pembekal alat tulis, laminating, scan document, digital printing dan binding buku.

Alamat: No. 1.04, Plaza Usahawan, Jalan Hang Tuah, 75300, Malacca, Malaysia


7. MNY Mega Trading (Alatulis & Fotostat)

Cadangan berikutnya ada MNY Mega Trading adalah pakar dalam urusan fotostat, pencetakan dan pembekal alat tulis yang terletak di Taman Wira Mergong, 05150 Alor Setar, Kedah

Alamat: Taman Wira Mergong, 05150 Alor Setar, Kedah, Malaysia

Baca : THE BEST 10 Kedai Plastik Melaka Near Me


8. Fotostat Print Murah

Bagi anda yang ada di kawasan Alor Gajah tak perlu risau kami cadangkan kedai fotostat print murah yang ada di Jalan Dimensi 15, Taman Dimensi, 78000 Alor Gajah, Melaka.

Kedai print Alor Gajah ini menawarkan perkhidmatan fotostat, print dokumen, scanning, jilid untuk dokumen dan banyak lagi dengan servis tip top dan harga berpatutan sangat disyorkan.

Alamat: SP 225, Jalan Dimensi 15, Taman Dimensi, 78000 Alor Gajah, Melaka, Malaysia


9. SR Creative Group Sdn Bhd( PRINTING & PHOTOSTAT)

Ada juga cadangan kedai print Alor Gajah yang menawarkan perkhidmatan berkaitan dengan fotostat iaitu SR Creative Group yang terletak sama di Jalan Dimensi, Taman Dimensi, Alor Gajah, Melaka.

Banyak sekali perkhidmatan selain fotostat khususnya percetakan, anda dapat mencetak pelbagai keperluan anda di kedai pint Alor Gajah adalah pusat percetak sehenti yang amat disyorkan.

Alamat: 232, Jalan Dimensi 1, Taman Dimensi, 78000 Alor Gajah, Melaka, Malaysia

Baca : 10 Cadangan Kedai Cermin Kereta Melaka Paling BEST


10. Printapesajer

Senarai kedai fotostat Melaka terakhir ada Printapesajer yang ada di Jalan Ppm 11, Balai panjang, 75250 Melaka, mereka adalah tempat untuk kebutuhan fotostat dan percetekan yang disyorkan.

Kedai fotostat Tegap Pelangi dikenal dengan staff mereka yang profesional dan siap membantu dalam pelbagai urusan anda dengan hasil yang cetak berkualiti dan harga yang masuk akal.

Alamat: Plaza pandan malim, No 10 Mukim of, Jalan Ppm 11, Balai panjang, 75250 Melaka, Malaysia


Bagikan:

[addtoany]

Leave a Comment