10 Cadangan Kedai Helmet Perak Paling di Syorkan

Umni Afifah

Sebagai penunggang motosikal, helmet adalah alat penting yang mesti dipakai untuk mengekalkan keselamatan semasa menunggang. Secara saintifik, peranti ini telah terbukti dapat mencegah kemalangan maut.

Terdapat banyak helmetdengan pelbagai model dan warna yang dijual di pasaran, tetapi bagi anda yang ingin mendapatkan tahap perlindungan terbaik, jenis muka penuh adalah pilihan terbaik.

Apabila memilih helmet, tentu saja, terdapat beberapa perkara yang perlu dipertimbangkan. Dengan memakai helmet berkualiti, tentu saja, menunggang motosikal berasa lebih selesa.

Mencari helmet berkualiti, anda boleh mendapatkannya di kedai helmet Perakyang dipercayai. Keliru tentang cadangan mana? Mari lihat ulasan di bawah.

10

Sing Motorcycle Accesories

Alamat52, Persiaran Tembok, Desa Tawas Gemilang, 30010 Ipoh, Perak, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 10.00–18.00
Minggu : Closed
Nombor Telefon+60125060150

Tidak jauh dari Empayar Sahabat Helmet dan masih di sekitar kawasan ipoh, terdapat satu tempat untuk menjual topi keledar yang juga cukup dipercayai di Perak.

Ia adalah Sing Motorcycle Accesories. Nah, kedai ini kelihatan kecil tetapi agak lengkap. Terdapat banyak model topi keledar yang boleh dipilih di sini.

Selain jualan topi keledar, Sing Motorcycle Accesories turut menyediakan kemudahan lain seperti perkhidmatan topi keledar, perkhidmatan mencuci kepada penggantian kaca dan buih. Nah, ia lengkap, bukan?

Jom Baca : [Terkini] 8 Cadangan Kedai Helmet Pahang BEST

9

Empayar Sahabat Helmet

Alamat19A, Jalan Stesen 18/16 Medan, Stesen 18, 31650 Ipoh, Perak, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 11.00–16.00
Jum’at : Closed
Nombor Telefon+60125133556

Mereka yang mencari topi keledar, baju hujan dan aksesori motosikal murah di kawasan Perak, Empayar Sahabat Helmet patut dipertimbangkan.

Sebabnya, ini adalah salah satu kedai topi keledar di Perak yang cukup dipercayai, lengkap dan murah. Semua produk yang dijual adalah berkualiti.

Mengenai koleksi topi keledarnya sendiri, Empayar Sahabat Helmet mempunyai banyak pilihan, dari fullface, muka terbuka, bogo, kanak-kanak, model retro hingga cargloss dijual di kedai ini. Nah, mana yang anda mahu beli?

8

K MANI ACCESSORIES SDN BHD

AlamatJalan Pusat Perniagaan Silibin 1, Kawasan Perkilangan Jelapang, 30020 Ipoh, Perak, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 10.00–19.00
Minggu : Closed
Nombor Telefon+6055251489

Mahu membeli versi asal atau KW, kedua-duanya dijual sepenuhnya di Kedai K MANI ACCESSORIES SDN BHD, yang merupakan tempat jualan topi keledar dipercayai yang mendapat permintaan tinggi daripada orang ramai, terutama penunggang basikal sejati.

Terdapat juga banyak pilihan, dari model kanak-kanak, bogo, jejak, motocross, retro, fullface, separuh muka hingga cargloss, lengkap dijual di sini.

Jom Baca : 7 Cadangan Kedai Helmet Negeri Sembilan Paling Best

7

RAA Motor & KingzGarage

Alamat195, Jalan Ppmp 10, 32040 Seri Manjung, Perak, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 14.00–22.00
Minggu : Closed
Nombor Telefon+60194504201

Terdapat begitu banyak helmet yang boleh anda pilih dan beli di tempat ini. Yup, kerana kedai itu sendiri memang kedai RAA Motor & KingzGarage yang lengkap &dipercayai.

Produk yang dijual juga merupakan helmet berjenama bertaraf dunia, seperti KYT, NHK, INK, MDS, GM, AGV dan banyak jenama lain.

Mereka yang ingin membeli aksesori, seperti visor / kaca, buih, sarung tangan, beg motosikal, jaket atau interkom bluetooth, kedai helmet ipoh ini juga disediakan.

6

Sheng Kong Motor Teluk Intan

Alamat2, 4 & 6, Jalan Putra, Pekan Teluk Intan, 36000 Teluk Intan, Perak, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 08.30-18.00
Minggu : Closed
Nombor Telefon+6056252198

Adakah anda ingin membeli helmet yang murah dan berkualiti? Sekiranya demikian, datang ke kedai helmet teluk intan Sheng Kong Motor Teluk Intan Ini adalah ejen cawangan KYT asal yang kualitinya tidak dapat dipersoalkan.

Terletak di kawasan 2, 4 & 6, Jalan Putra, Pekan Teluk Intan, 36000 Teluk Intan, Perak, Malaysia merupakan kedai helmet yang paling lengkap. Kedai ini bukan sahaja mempunyai koleksi KYT, tetapi juga BMC, MDS, NHK, DAKWAT, dan HIU.

Harga yang ditawarkan agak pelbagai, ada yang murah, standard dan mahal, bergantung kepada model, jenis dan jenama yang anda minta.

Jom Baca : 10 Cadangan Kedai Helmet Melaka Paling Best

5

Mega Bike Enterprise

AlamatNo 22, Jalan TBC 2, TAIPING BUSINESS CENTRE, 34000 Taiping, Perak, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 10.30-18.30
Minggu : Closed
Nombor Telefon+60125010757

Bagi anda yang mencari keperluan peralatan motosikal, seperti helmet dan pelbagai aksesori di kawasan Perak, yang paling murah, paling lengkap, maka FMega Bike Enterprise boleh digunakan sebagai penyelesaian.

Sesungguhnya, kedai helmet taiping ini kelihatan seperti yang kecil, tetapi sebaik sahaja anda memasukinya, anda akan menemui koleksi helmet yang baik, murah dan berkualiti, disahkan .

4

Suzuka Bikers Sdn Bhd

AlamatMalaysia, MY Perak Seri Manjung Taman Samudera NO 378邮政编码: 32040
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 09.00-19.00
Minggu : Closed
Nombor Telefon

Suzuka Bikers Sdn Bhd juga merupakan salah satu tempat jualan helmet yang dipercayai di bandar Perak. Berada di kawasan yang strategik, menjadikannya sering digunakan sebagai destinasi utama untuk memenuhi keperluan motosikal oleh masyarakat yang lebih luas.

Selain itu, produk yang ditawarkan bukan sahaja helmet, tetapi juga pelbagai aksesori, seperti baju hujan, sarung tangan, topeng dan sebagainya.

Bagi anda yang ingin tahu dan ingin melihat koleksi ini, anda boleh datang terus ke Malaysia, MY Perak Seri Manjung Taman Samudera NO 378邮政编码: 32040

Jom Baca : [Terkini] 7 Best Kedai Helmet Kelantan Paling di Syorkan

3

IE Hwa Motor Acessories

Alamat1, Medan Kidd, 30200 Ipoh, Perak, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 10.00–19.00
Nombor Telefon+6052411848

Berada di kawasan yang strategik dan mudah diakses, adalah kelebihan yang ditawarkan oleh IE Hwa Motor Acessories untuk pelanggan setianya. Oleh itu, sangat wajar bahawa kedai ini sering sesak setiap hari.

Bukan itu sahaja, walaupun kedai kelihatan mini tetapi mengenai produk, ia agak lengkap dan berkualiti. Ia juga masuk sebagai salah satu kedai helmet yang dipercayai di Perak.

Cuma, untuk maklumat berkaitan jenama helmet yang terdapat di sini, ia masih minimum, jadi bagi anda yang ingin mengetahui dengan lebih teliti, sila pergi terus ke IE Hwa Motor Acessories di alamat yang disenaraikan!

2

Sin Ah Chew Parts & Accessories

AlamatNo. 6 & 8, Jalan MKJ/2, Medan Kamunting Jaya, Kamunting, 34600, Kamunting, Perak, 34600, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 10.00–19.00
Minggu : Closed
Nombor Telefon+6058911368

Sin Ah Chew Parts & Accessories dan masih diNo. 6 & 8, Jalan MKJ/2, Medan Kamunting Jaya, Kamunting, 34600, Kamunting, Perak merupakan satu tempat untuk menjual helmet yang juga cukup dipercayai di Perak.

Nah, kedai ini kelihatan kecil tetapi agak lengkap. Terdapat banyak model helmet yang boleh dipilih di sini.

Jom Baca : 10 Cadangan Kedai Helmet Kedah Paling di Syorkan

1

P.S.Tham Motor

AlamatNO D1 JALAN SM1C/11, BANDAR BARU SERI MANJUNG 1C3, 32040 Seri Manjung, Perak, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 09.30-18.30
Minggu : Closed
Nombor Telefon+6056886755

Daripada membeli yang terpakai yang tidak semestinya baik, lebih baik mendapatkan yang baru di P.S.Tham Motor. Perbezaan harga hanya sedikit.

Menurut ulasan, P.S.Tham Motor juga merupakan salah satu kedai helmet yang dipercayai dan termurah di Perak . Pilihan juga pelbagai, ia boleh diselaraskan dengan kandungan poket anda.

Bagikan:

[addtoany]

Leave a Comment