TOP 10 Kedai Cermin Mata Best Sabah

Team A

Dengan pelbagai pilihan cermin mata bergaya dan kanta berkualiti, kedai cermin mata menjadi tujuan utama untuk menjaga mata anda.

Sokongan pakar optometris kami akan memastikan anda bukan sahaja kelihatan bergaya, tetapi juga mencapai kesihatan mata yang optimum untuk perjalanan jauh ke hadapan.

Sekiranya anda berada di bandar Sabah dan mencari kedai cermin mata terbaik, anda telah datang ke tempat yang betul.

Berikut ialah senarai kedai cermin mata Sabah yang boleh dicadangkan untuk anda, mari kita mulakan!

Senarai Kedai Cermin Mata Sabah Terbaik

1. First Vision

Cadangan kedai cermin mata Sabah yang pertama ada First Vision di Kota Kinabalu, mereka menawarkan banyak pilihan cermin mata untuk kesihatan, kacamata aksesori, kanta, dan kanta lekap.

Selain daripada itu First Vision ada perkhidmatan tentang pengecekan kesihatan pula, bila anda memesan jauh hari untuk cermin mata yang anda butuhkan pun mereka siap melayani.

Service yang cekap dan kakitangan pelanggan yang mesra serta disokong oleh doktor yang profesional amat disyorkan.

Alamat: Phase 1, Wisma Merdeka, Lot AG 10, Jln Tun Razak, Pusat Bandar Kota Kinabalu, 88000 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia

Baca : TOP 10 Kedai Badminton Best Sabah


2. Syarikat Kaca Mata Ket Fah

Yang berikut ini ada Syarikat Kaca Mata Ket Fah yang ada di Segama Kompleks, saiz kedai memanglah nampak kecil dari luar, akan tetapi di dalamnya amatlah luas dan menawarkan pelbagai jenis cermin mata.

Syarikat Kaca Mata Ket Fah juga menawarkan perkhidmatan pemeriksaan mata yang kerap untuk menentukan keadaan mata,

Alamat: Blok F5, Segama Kompleks, 25, Jalan Padas, Pusat Bandar Kota Kinabalu, 88000 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia


3. Merdeka Optik

Bercakap mengenai pelbagai pilihan cermin mata dan kanta lekap yang juga boleh anda dapatkan di Merdeka Optik di Wisma Merdeka, Jln Tun Fuad Stephens, Kota Kinabalu.

Kedai cermin mata Kota Kinabalu menawarkan pula perkhidmatan pembaikan cermin mata rosak, perundingan tentang masalah mata, penjualan cermin mata hitam, pembuatan cermin mata sesuai resipi doktor dan banyak lagi.

Alamat: AG 18, Wisma Merdeka, Jln Tun Fuad Stephens, Pusat Bandar Kota Kinabalu, 88000 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia

Baca : TOP 10 Kedai Gunting Rambut Best Sabah


4. The Optics Point

Masih di Wisma Merdeka ada pula The Optics Point yang menjual pelbagai jenis cermin mata, bermula dari cermin mata untuk kesihatan, cermin mata aksesori, dan cermin mata hitam matahari.

Bagi anda yang ingin mencari kedai cermin mata sambil menjual pelbagai jenis kanta lekap, mungkin ini adalah kedai yang betul.

Ada juga harga pakej untuk set cermin mata dengan harga yang lebih murah.

Alamat: Wisma Merdeka, Lot AG06, Jalan Tun Razak, Sabah, 88000 Kota Kinabalu, Malaysia


5. Vision Eyecare Centre

Dengan lokasi yang strategik di pusat bandar, pusat penjagaan mata ini menawarkan pelbagai pemeriksaan mata serta rangkaian produk kanta mata yang terkini.

Staf profesional dan mesra di Vision Eyecare Centre berusaha untuk memastikan kepuasan pelanggan dan kesihatan mata yang optimum bagi setiap pelanggan yang datang.

Alamat: G40, Kk Plaza, Jalan Segama, Pusat Bandar Kota Kinabalu, 88000 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia

Baca : TOP 10 Kedai Fotostat Best Sabah


6. D Lens Optometry Sandakan

Kita berpindah di kawasan Sandakan ada D Lens Optometry Sandakan disyorkan bagi anda yang nak cari kedai cermin mata untuk keperluan optometri dan penjagaan mata di kawasan Sandakan.

Dengan lokasi yang mudah diakses, kedai cermin mata Sandakan ini menawarkan pemeriksaan mata komprehensif dan koleksi terkini kanta mata untuk memenuhi keperluan anda dengan harga berbaloi.

Alamat: 8, Ground Floor Block H, One Avenue, Lot 119, Mile 6, Bandar Utama, 90000 Sandakan, Sabah, Malaysia


7. Pro-vision Optical Center

Mendapat ulasan yang baik dari customer, cadangan berikut ada Pro-Vision Optical di Jalan Utara, Taman Kim Fung mempunyai perkhidmatan pelanggan yang baik, staff mesra dan harga berpatutan.

Pelbagai pilihan cermin mata dapat anda temukan di kedai ini, mereka juga menawarkan pemeriksaan kesihatan mata, pembaikan cermin mata yang rosak, dan banyak lagi.

Alamat: Ground Floor, Blok F, Jalan Utara, Taman Kim Fung, 90000 Sandakan, Sabah, Malaysia

Baca : 10 Kedai Aluminium Sabah Best & Syorkan


8. Forest Man Eyewear

Forest Men Eyewear boleh jadi cadangan anda berikutnya, beberapa pakej cermin mata dengan pelbagai macam harga ditawarkan oleh kedai cermin mata Sandakan satu ini.

Mereka melayani penggantian kanta cermin mata, penjualan kanta lekap, pemeriksaan kesihatan mata yang berkaitan dan banyak lagi disokong staff yang amat mesra dan sentiasa membantu.

Alamat: Lot 7, Ground Floor, Block E, Lor Tiga, Bandar Kim Fung, 90000 Sandakan, Sabah, Malaysia


9. Indah Optical Centre

Kedai cermin mata ini tidak hanya menawarkan kacamata berkualiti tinggi, tetapi juga menyediakan layanan 24 jam untuk memenuhi keperluan pelanggan yang sibuk di kawasan Bandar Indah.

Indah Optical Centre menawarkan perundingan yang berkaitan dengan masalah mata atau cermin mata, pemeriksaan mata, pembuatan cermin mata sesuai kebutuhan dan lainnya.

Alamat: Bandar Indah, 90000 Sandakan, Sabah, Malaysia

Baca : THE BEST 10 Kedai Sukan Sabah Near Me


10. Infinity Optometrist

Senarai terakhir kedai cermin mata Sabah ini amatlah disyorkan khususnya di kawasan Kota Kinabalu iaitu ada Infinity Optometrist yang terletak di Mall Suria Sabah, Jln Tun Fuad Stepehens.

Mereka mempunyai doktor mata yang sangat profesional dalam urusan terkait kesihatan mata, staff pelayanan pun mesra sentiasa membantu dalam kebutuhan yang dibutuhkan pelanggan.

Menjual pelbagai jenis cermin mata sama ada bingkai, kanta, kanta lekap dan menawarkan pelbagai pakej dengan harga yang berpatutan Infinity Optometrist ialah solution untuk kebutuhan mata anda.

Alamat: Lot 1, 57, Jln Tun Fuad Stephens, Kota Kinabalu, 88400 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia


Bagikan:

[addtoany]

Leave a Comment